Årsberättelse för TorsdagsGolfen 2017

Efter sammanslagningen 2009 har Torsdagsgolfen varit öppen för alla SSBF’s anställda. Den spelas över säsongen på torsdagar såklart, mestadels norr om stan, men det finns även utrymme för de som vill spela söderut. Man anmäler sig på Facebook och det är allt från 2 st. till 12 st. som spelar varje torsdag. Man räknar sedan de 4 bästa rundorna, som man tar med sig till finalspelet, vilket sker i slutet av säsongen.

I år har totalt 23 st. golfare varit med och 10 st. spelade finalen. Finalen gick av stapeln på Söderby Golf utanför Uppsala. Efter grundserien gick Johan Kroon ut som ledare, tätt följt av Owe Rudenvald och Anders Öberg. När tävlingen var avgjord, så hade Anders jagat ikapp och vann med ett slag. Owe låg kvar som tvåa medan Johan tappade för mycket och rasade genom fältet. Trea blev Peter Mihnóss. Efter tävlingen blev det först dusch och bastubad. Sedan bankett, där en god middag och prisutdelning skedde. Efter en övernattning så spelades en lagtävling dagen efter. Vi grattar Anders Öberg till segern.

Warning: Undefined array key "HTTPS" in /customers/2/d/d/bik-stockholm.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 111