BIK-cupen i Rinkbandy 2013

Fredagen den 8 mars var åter dags för årets begivenhet av BIK-cupen i Rinkbandy. Spelplatsen var Stora Mossens IP där det finns tillgång till två ishallar bredvid varandra. Årets upplaga av BIK-cupen hade samlats 10 st lag som lottades in i var sin 5 lagsgrupp. Efter många både roliga och spännade matcher hade fyra lag tagit sig till semifinalerna. I den första semifinalen som spelades mellan Östermalm och Katarina blev mycket jämn. När slutsignalen kvittrade var ställningen 2-2. Matchen fick avgöras med straffslag där det visade sig att Östermalm hade bäst nerver. Slutresultatet blev 4-2 och ÖM till final.
I den andra semifinalen var det Farsta och Johannes som skulle göra upp om en finalplats. Farsta var numret bättre och kom till finalen med siffrorna 4-0.
Finalen mellan Farsta och Östermalm blev en riktig nagelbitare. Vid full tid var ställningen 2-2 och matchen fick avgjöras genom ”sudden”. Där drog Farsta det längsta strået och blev värdiga mästare med slutsiffrorna 3-2. Grattis Farsta.

Tack alla som var med och hjälpte till att genomföra BIK-cupen och göra den till ett sådant trevligt arrangemang.