BrandSM i halvmarathon

Ett starkt gäng på 18 personer varav 15 som skulle ställa upp i årets Göteborgs varv åkte ner mot västkusten fredagen den 22 maj, 4 bilar rullade ner mot Nyköping som första mål för att inta lunch på vägkrogen där.

Kul i år var att 4 tjejer var med, dom fick en egen liten fin stuga att bo i på vandrarhemmet Kviberg en liten bit utanför Göteborg city där vi som vanligt trivdes bra. Dagen D som alla väntat på bjöd på perfekt löparväder, cirka 15-16 grader och växlande molnighet.

Kan nämnas att Per Sone tog Guld i sin klass på fina 1.30.04. Och Nils Lundberg fick brons i sin klass på 1.30.55. Starkt jobbat grabbar. Det var totalt 600 personer anmälda från olika brandförsvar Sverige över. Extra kul var att alla kom i mål och på bra tider dessutom. Efter loppet blev det pizzafest som Bik:en bjöd på. Tack för det!

Schemat som jag brukar hålla under Göteborgs helgen sprack redan något på fredagkvällen. Vi tappade bort tjejgänget på sportmässan, de hade shoppat loss ordentligt visade det sig, medans vi fick vänta på dom i bilen innan vi kunde åka och äta, skratt. Men de ska få lite mer tid för shopping nästa år, lovade jag och då måste vi äta innan :)….

Tack alla för en toppen trevlig helg /Tomas Tintin Olofsson
Väl mött nästa år!