Resultat Rinkbandy 2013

Nu i dagarna har Storstockholm varit i farten och spelat brand-sm i rinkbandy. Det började med att våra ”ungdomar” spelade mot Södertörn Väst måndagen den 21 januari. Ni som gillar is-sport, spänning och högkvalitativ rinkbandy är att bara misströsta om ni inte tillbringade en timme på Ritorps IP. Södertörn hade greppet om hela tillställningen genom att både leda med 1-0 och 2-1.
Men Stockholms raska pojkar gled ur greppet och kunde kvittera och sedemera avgöra hela drabbningen när det återstod hela 15 sekunder av ordinarie matchtid. Resultat Sthlm- Södertörn 3-2.

Tisdagen den 22 januari var båda Storstockholmslagen oldboys i farten. Ena matchen var Sthlm Syd mot Jönköpning. Eftersom redaktörn ej kan vara på två ställen samtidigt blir det en kort redogörelse från isladan ute i Sätra. Enligt rapporten var spelet inte så glimrande, men desto mer effektivt. När krutröken hade lagt sig, så stog Sthlm Syd där som segrare med resultatet 7-4.

Uppsala var motståndet för Sthlm Norr och spelplatsen var Ritorp IP. Upplänningarna kom med en liten men inte desto mindre ettrig trupp. Hur som helst orkade inte Uppsala stå emot det enorma tryck våra konditionsfenomen Sthlm Norr förfogar över. Det är en glädje att se Jan Axelsson och Lars Rodenkirchen mala sönder motståndarnas tafatta försök till uppspel. Matchen slutade till sist med hela 14-6.

Nu är båda Stockholmslagen kvalificerade till slutspel i oldboysklassen. Var medaljerna skall fördelas är i skrivande stund inte bestämnt.

Många rinkbandyhälsningar//BIKen